videowall conversie

Als je kiest voor een videowall dan kan je op een opvallende manier communiceren met je werknemers en bezoekers. Een videowall zorgt ervoor dat je meer transparantie, openheid en bewustwording binnen je bedrijf creëert. Op deze manier wordt de afstand tussen de werkvloer en de directie kleiner. Tevens kan je de mening van de klanten zichtbaar maken op de werkvloer. Je kan een videowall in iedere branche toepassen. Of je nou de bezoekers van een groot evenement wilt inspireren of de beleving wilt vergroten, of je wilt informatie tonen aan bezoekers of je kiest voor een social wall. Zo kan iedereen direct zien wat er op social media gezegd wordt over je bedrijf door (potentiële) klanten en iedereen is hier ook direct van op de hoogte.

De verschillende soorten walls

Je kan kiezen voor een social wall zoals hierboven al werd benoemd. Op deze manier kan je gemakkelijk communiceren met je werknemers, klanten en potentiële klanten. Iedereen kan zien wat er exact gezegd wordt op social media, tevens kan je er statistieken aan koppelen zodat iedereen het aantal bezoekers of clicks op de website kan zien. Ook kan je kiezen voor andere cruciale key performance indicators om te laten zien in realtime. Een wall kan tevens gebruikt worden om bewustwording bij je werknemers te creëren. Op deze manier kunnen ze door middel van de informatie die ze te zien krijgen hun handelen direct aanpassen mocht dit nodig zijn. Je kan hierbij denken aan strategie, kernwaarden, de beleving van een merk, het functioneren van je bedrijf of de rol hiervan binnen de maatschappij. De feedback kan je gebruiken als input voor het aanscherpen van je diensten, service of productaanbod. Ook kan je kiezen voor een outdoor wall om een boodschap over te brengen op een evenement, festival of gewoon als marketing ergens op straat.Ben je geïnteresseerd in een videowall? Zeta Display is een van de aanbieders van dit innovatieve product.

Waarom narrowcasting belangrijk is

Bij een goede wall gaat het om de best mogelijke combinatie tussen hardware en software. Een goed narrowcasting scherm is hierbij onmisbaar. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van een narrowcasting scherm. Het is belangrijk dat je hierbij kijkt naar het doel en de omgeving waar het narrowcasting scherm wordt ingezet. Er zijn bijvoorbeeld schermen waarbij je de naden duidelijk ziet of schermen waarbij je een naadloos beeld kan creëren zodat je kleurafwijkingen kan voorkomen. Een scherm kan je voor vele doeleinden inzetten zoals binnen de retail, een menubord in de horeca of het tankstation, een scherm in een wachtkamer van een dokterspraktijk of een wall binnen het hoofdkantoor.

Comments are disabled.